onsdag, maj 15, 2013

Cypern - Lofou

For et par uger siden var gemalen og jeg inviteret til ægte græsk-cypriotisk bryllup i den lille sommerhus-agtige landsby Lofou på Cypern. Min bedste veninde skulle giftes med sin engelsk-cypriotiske kæreste.
Brylluppet var super hyggeligt, og lige som det skulle være, og du kan læse mere om det her
Eftersom vi blot var på Cypern fra fredag til søndag, nåede vi ikke at se øen. Til gengæld boede vi på et ekstremt lækkert hotel, som jeg vil fortælle lidt mere om.


Hotellet hedder Apokryfo (som betyder "gemt væk", eller "hemmeligholdt"), og ligger lidt vest og nordpå for Larnaca, som vi fløj til. Vi havde lejet biler og kørte af snørklede veje op i bjergene. Apokryfo har både mindre (eller dvs ret store værelser), men også små huse i tilknytning til hovedbygningen. I gårdhaven er der borde til udendørs servering, og en lille fin pool.



Maden var fantastisk! Dagen før bryluppet fik vi Mezzes, altså en masse små retter serveret med hummus og andre dips. Så lækkert. Og god vin eller øl til. Rigtig god servering ved det par, som servicerede på daværende tidspunkt. Også morgenmaden dagen efter var så fin, masser at vælge imellem og alt sammen friskt og indbydende.


Hotellet tilbyder også spa- og træningsfaciliteter, hvilket vi dog ikke havde tid til at besøge.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar her: