søndag, maj 15, 2016

Bertinoro Italien

Jeg har netop været på kursus i Italien. (Kurset omhandlede genetik, men det kræver vist lidt mere spalteplads end der er her).

Udsigten fra kursuscentret

Bertinoro er en lille italiensk bjerglandsby, der ligger 2 timers kørsel fra Bologne. Vi boede i det der tidligere har været et gammelt kloster, men som nu er indrettet til kursuscenter, helt øverst på bakketoppen. Rigtig fine værelser og flere lokaler til undervisning og forelæsninger. Forplejning af søde italienske damer på stedet.


lille gårdhave



På området ligger også et fint lille museum, med en særdeles fortællende guide. Museet er et såkaldt Interfaith museum, og udstillingen er derfor en skønsom blanding af islam, jødedom og kristendom. Interessant, at se forskelle og ligheder mellem de tre store religioner.












Fra museets indre

Selve Bertinoro by er vældig idyllisk med flere små restauranter, da italienerne også selv bruger byen som udflugtsmåk. Vi besøgte bl.a. den lille Chorus cafe nedenfor, hvor vi fik the, kaffe og kage for 1,7€, så rigtig hyggeligt og billigt samtidig.


Længere nede i byen, med udsigt ud over dalen ligger også et rigtig lækkert pizzaria med ægte italienske stenovnsbagte pizzaer. Men der er som sagt flere små hyggelige restauranter i byen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv en kommentar her: